top of page
IMG_4307.jpg

OVER GLENN

De praktijk werd opgericht door Glenn Van Der Heyden. Na zijn studies kinesitherapie en bewegingswetenschappen ging hij aan het werk in de kinepraktijk van Nele Vander Stricht, waar osteopathie optimum ook gevestigd is. Hij besloot al snel zich verder te gaan verdiepen in de osteopathie. Na zijn studies te hebben afgerond aan het IAO in Gent vindt hij het tijd om zijn kennis van het menselijke lichaam toe te passen in de optimum praktijk. 

Zijn passie voor het behandelen van zijn patiënten beschrijft hij als volgt: 

"Elk individu is anders en uniek. Onze taak als osteopaat is dan ook om alle puzzelstukjes die het lichaam zo uniek maakt terug op de juiste plaats samen te brengen. Op die manier proberen we iedereen zijn of haar klacht zo goed mogelijk te behandelen.  

"Sinds ik enkele jaren geleden ben gestart als therapeut, heb ik mezelf altijd voorgenomen om elk individu met de grootste zorg te behandelen. De gezondheid en het welzijn van de patiënt staan dan ook altijd voorop. Dus heeft u een bepaalde klacht die u beperkt of wil u preventief uw lichaam in goede conditie blijven houden, dan help ik u graag verder.

Over Glenn: Over mij
bottom of page